Motherwell lükkas Lechi pakkumise tagasi, Ojamaa eest ei pakutud piisavat summat

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ojamaa Motherwelliga lepingut allkirjastamas.
Ojamaa Motherwelliga lepingut allkirjastamas. Foto: motherwellfc.co.uk

Poola kõrgliigaklubi Poznani Lech tegi pakkumise Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa eest, kuid eestlase koduklubi Motherwell lükkas selle tagasi.

Express.co.uk kirjutas, et Lech pakkus Motherwellile 175 000 naela, mis oleks võinud erinevate boonustega kasvada 400 000 naelani, kuid see ei olnud Motherwelli jaoks piisav.

Klubi kodulehekülg teatas täna, et pakkumine on tagasi lükatud. «See pakkumine ei vasta meie arvates mängija väärtusele,» teatas Motherwell. «Me mõistame, et Henriku vastu tuntakse suurt huvi, sest ta on alates meie juurde saabumisest teinud häid esitusi. Ta lõi esimeses seistsmes mängus viis väravat ja oli lõppenud hooaja liiga parim sööduandija – on loogiline, et tema vastu tuntakse huvi.»

Lech tegi esimese pakkumise Ojamaa eest juba talvisel üleminekuajal, kuid ka siis ei olnud Motherwell ühte oma võtmemängijat nõus loovutama. Eestlasest hoitakse ilmselt kümne küünega kinni, sest suvel lahkuvad meeskonnast mitmed põhitegijad, kelle leping klubiga läbi on. Eestlase kontraht kestab järgmise hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles