Gareth Bale’i agent: kuulame Madridi Reali pakkumist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi sõlmis teatavasti Brasiilia jalgpallitalendi Neymariga viie aasta pikkuse kontrahti ning seejärel on aina enam hakatud spekuleerima, et Madridi Real kavatseb vastukäiguna hankida Tottenhamist Gareth Bale’i.

Tänased Hispaania ajalehed AS ja Marca on pühendanud Bale’i võimalikule ostimisele palju leheruumi. Reali-meelne Marca teatas suurelt, et Bale’i hankimine on klubi jalgpallidirektori Zinedine Zidane’i isiklik missioon. Seejuures kiidab Zidane uelslast teavani ning tema sõnul on tegemist kõige imetlusväärsema jalgpalluriga  Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo kõrval.

Bale’i võimaliku ülemineku osas valas õli tulle ka tema agent Jonathan Barnett, kelle sõnul võidakse Reali pakkumist tõsiselt kaaluda.

«Kui hr. Perezi (Reali president Florentino Perez) sugune inimene tunneb Bale’i vastu huvi, siis see on suur au. Seega kuulaksime ta ära. Loomulikult ei kavatse me kõigiga suhelda. Bale on Neymarist parem ja ta on seda ka tõestanud. Ta on suutnud ennast tõestada maailma parimas liigas,» rääkis Bale’i agent Jonathan Barnett Hispaania telesaates Futboleros.

«Gareth Bale on kindlasti väärt rohkem kui Neymar,» lisas veel Barnett.

Samal ajal soovib Tottenham oma tähtmängijat kindlasti endale hoida ja mehele ollakse valmis maksma umbes 200 000 euro suurust nädalapalka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles