Veel üks Dortmundi mängija lahkus klubist, asendaja juba olemas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sokratis Papastathopoulos (paremal) heitlemas Saksamaa koondise raudvara Miroslav Klose'ga.
Sokratis Papastathopoulos (paremal) heitlemas Saksamaa koondise raudvara Miroslav Klose'ga. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpalliklubi üks tähtmängija Mario Götze kannab tuleval hooajal teatavasti Müncheni Bayerni särki ning sama teed on väidetavalt minemas ka Robert Lewandowski. Lisaks lahkub klubist ka keskkaitsja Felipe Santana.

Santana oli Dortmundis Mats Hummelsi ja Nevan Subotici järel keskkaitsjatest kolmas number ja suurema mänguaja nimel ta ka klubist lahkub. Santana uueks tööandjaks saab tänavu Saksamaa liiga neljanda kohaga lõpetanud Schalke 04. Brasiillane sõlmis Schalkega lepingu, mis jätab ta meeskonda 2016. aastani.

«See oli minu jaoks raske otsus. Pikendasin eelmisel aastal lepingut, kuigi ma ei saanud soovitud koguses mänguaega. Tahan regulaarselt mängida, kuna tahan jõuda Brasiilia koondisesse ja see on minu eesmärgiks,» sõnas Santana Dortmundi kodulehele.

Santana lahkumisele oli Dortmundil aga kohe vastukäik olemas ja meeskond palkas 24-aastase kreeklasest kaitsja Sokratis Papastathopoulose. Lõppenud hooajal pallis Kreeka koondislane Saksamaa tiimi Bremeni Werderi ridades. Papastathopoulose eest maksis Dortmund 9,5 miljonit eurot ja kreeklase leping kehtib 2018. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles