Wozniacki langes Prantsusmaa lahtistel konkurentsist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki.
Caroline Wozniacki. Foto: SCANPIX

Naiste tennise endine maailma esireket Caroline Wozniacki langes Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel konkurentsis, kui ta jäi teise ringi kohtumises 6:7 (2:7), 3:6 alla serblannale Bojana Jovanovskile.

Maailma esireket ameeriklanna Serna Williams sammus samal ajal kindlalt kolmandasse ringi, kui ta alistas 6:1, 6:2 prantslanna Caroline Garcia. Neljanda asetusega poolatarAgnieszka Radwanska alistas 6:3, 6:2 ameeriklanna Mallory Burdette’i.

Maailma kolmas reket valgevenelanna Viktoria Azarenka pidas täna esimese ringi matši ja alistas 6:1, 6:1 venelanna Jelena Vesnina.

Meeste seas alistas teise asetusega šveitslane Roger Federer teises ringis 6:2, 6:1, 6:0 India esindaja Somdev Devvarmani. Läti esireket Ernests Gulbis jäi samal ajal teises ringis 7:6, 4:6, 6:7, 2:6 alla Prantsusmaa esindajale Gael Monfilsile.

Vaata kõiki tänaseid tulemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles