Inglismaa meediat kritiseerinud Luis Suarez rääkis Madridi Reali huvist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpallimeeskonna uruguailasest ründaja Luis Suarez tunnistas, et tema jaoks oli lõppenud aasta väga raske ning samas rääkis ta ka võimalikust Madridi Realiga liitumisest.

Suarez on löönud Liverpooli eest hulga väravaid, kuid tema Inglismaal veedetud aega on tumestanud pikad mängukeelud – esmalt sai ta kaheksa mängu pikkuse keelu rassistlike märkuste eest ja seejärel määrati talle kümne kohtumise pikkune keeld vastasmängija hammustamise eest, kirjutab Eurosport.

Samal ajal ei suutnud Liverpool tagada endale pääset Meistrite liigasse ja ründaja vastu on huvi tundmas ka mitmed teised Euroopa tipptiimid. Samal ajal leiab Suarez ja mitmed Liverpooli ametiisikud, et Inglismaa press ja alaliit on võtnud Suarez’i personaalselt sihikule ning seeõttu on tema elu tehtud väga raskeks.

«Olen Liverpooli õnnelik. Ma armastan seda klubi, kuid see oli minu, minu naise ja minu tütre jaoks raske aasta,» rääkis Suarez Hispaania raadiojaamale COPE. «Olen rääkinud Brendan Rodgersiga (Liverpooli peatreener) ja ta teab minu soove. Mul on perekond, mul on tütar ja ma ei ole valmis Inglismaa pressiga samamoodi jätkama.»

Suarez’t on seostatud nii Madridi Reali, Madridi Atletico, Torino Juventuse, Müncheni Bayerni ja PSGga. «Ma olen enda agendiga rääkinud ja Madridi Realile oleks väga raske ära öelda,» teatas Suarez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles