Chelsea jõudis Saksamaa jalgpallitalendi ostmises kokkuleppele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Schürrle Saksamaa koondises.
Andre Schürrle Saksamaa koondises. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi on pikka aega jahtinud Leverkuseni Bayeri ründavat mängumeest Andre Schürrle’t ning nüüd teatas Bayeri peadirektor, et ülemineku osas on kokkuleppele jõutud.

Saksamaalt ja Inglismaalt tulnud teadete kohaselt on Schürrle jõudnud Chelseaga kokkuleppele ka lepingu üksikasjades ja 22-aastane Saksamaa koondislane peaks kontrahti allkirjastama pärast USAs peetavaid koondisemänge, vahendab Eurosport.

Schürrle eest tuleb Chelseal lauale laduda umbes 25 miljonit eurot. Samas saab Bayer tehingu käigus ka endale uue mängija, kuna laenulepingu alusel liitub nendega Chelsea hingekirjas olev belglane Kevin de Bruyne.

«Oleme jõudnud Chelseaga kokkuleppele. Nad ostavad meie käest Andre Schürrle ja lisaks laenavad nad meile de Bruyne üheks aastaks tasuta,» teatas Wolfgang Holzhauser. «Ma eeldan, et Chelsea tegutseb vastavalt kokkulepetele.»

22-aastane Schürrle on Saksamaa koondise eest pidanud juba 23 kohtumist ja löönud selle ajaga seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles