PSG jalgpallimeeskonda tabas karm karistus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo.
Leonardo. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa Jalgpalli Liit määras riigi tänavuse meistri Pariis St Germaini spordidirektorile Leonardole üheksa kuu pikkuse tegutsemiskeelu.

Leonardo sai karistada, kuna pärast sel kuul peetud liigamängu Valenciennese vastu jooksis ta õlaga sisse kohtunikule. Leonardo ja Alexandre Castro kokkupõrge leidis aset staadioni tunnelis ja videokorduse analüüsimise järel otsustati PSG spordidirektorit karistada üheksa kuu pikkuse tegutsemiskeeluga, kirjutab Reuters.

«Distsiplinaarkomisjon on määranud talle üheksa kuu pikkuse tegutsemiskeelu,» teatas Prantsusmaa Jalgpalli Liit ning lisas, et Leonardo ei või istuda sel ajal meeskonna pingil, tal ei ole asja kohtunike ruumi ning lisaks ei tohi ta täita ühtegi ametlikku kohustust.

Leonardo tegutsemiskeeld on PSG-le suureks löögiks, kuna mitmete teadete kohaselt on klubi peatreener Carlo Ancelotti lahkumas ja talle on vaja leida asendaja. Samas on ka Leonardo üks kandidaatidest peatreeneri kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles