Temperamentne Luis Suarez tahab minna Liverpoolist Hispaaniasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Jalgpalliväljakutel oma tulise käitumise poolest kuulsust kogunud Liverpooli klubi ründaja Luis Suarez teatas, et tahaks keskkonda vahetada ja on valmis oma senisest koduklubist lahkuma.

Suareze agent teatas eile, et kuigi 26-aastane uruguailane on Liverpoolis õnnelik, ei suudaks ta ära öelda Hispaania suurklubi Madridi Reali pakkumisele.

Praegusel hetkel kannab Suarez Inglismaa jalgpalliliidu määratud kümnemängulist keeldu, mille mees teenis Chelsea mängija Branislav Ivanovici hammustamise eest. Saareriigi jalgpalliliiduga on temperamentsel ründeässal probleeme olnud ka varem, kui 2011. aastal sai Suarez karistada Manchester Unitedi mängija Patrice Evra rassilise solvamise eest. Just oma mänguolukordade väliste tegemistega silmajäämise tõttu avaldas Suarez soovi Inglismaalt lahkuda.

«Praegu on keskkonna muutmiseks hea hetk, arvestades kõike, mida olen Inglismaal läbi elanud. Ma ei tea, millal ma ära lähen või kas jään siia. Klubile ja fännidele on mul öelda vaid tänusõnu, aga ülejäänud Inglismaalt olen paari viimase nädala jooksul saanud karmi kohtlemist,» tsiteeris meedia Suareze sõnu.

Kuulujuttude järgi võib Suarez suvel siirduda umbes 40 miljoni naela eest Madridi Reali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles