Rein Taaramäe loodab tiimikaaslase Gert Jõeääre võitu

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Jõeäär eilse etapivõidu järel.
Gert Jõeäär eilse etapivõidu järel. Foto: Andres Haabu

Päev enne äralendu Dauphine velotuurile tuli Rein Taaramäe Tartus Tour of Estonia kolmanda etapi finišit vaatama ja loodab, et laupäeval triumfeerib üldvõitjana praegune liider, tema tiimikaaslane Cofidisest Gert Jõeäär. «Äge oleks, kui Gert võidaks, kuid Eestil on väga raske võidusõitu kontrollida. Eriti laupäeval Tartu etapil. Loodame parimat.»

Eestimaa velotuuri lõpplahendust Taaramäe ei näe, sest lendab homme hommikul Prantsusmaale, kus stardib Dauphine mitmepäevasõit, viimane ettevalmistus Tour de France'iks.

«Võtsin Eestis väikse puhkuse. Seisund on väga hea,» kirjeldas Taaramäe olukorda. «Olen optimistlik. Dauphine on tänavu erakordselt raske tõesti. Juba esimene etapp on ränk. Pelgan pisut, kuidas reisiväsimusest taastun, kuid usutavasti täidab velotuur oma ülesande. Igatahes loodan etappidel eesotsas olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles