Roger Federer ja Andy Murray: jah, me oleme igavad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray (vasakul) ja Roger Federer (paremal).
Andy Murray (vasakul) ja Roger Federer (paremal). Foto: SCANPIX

Läti tennisist Ernest Gulbis teatas Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel, et maailma parimate mängijate hulka kuuluvad mehed on igavad ning annavad mittemidagiütlevaid intervjuusid. Roger Federer ja Andy Murray tunnistasid seejärel, et nad tõepoolest on igavad.

24-aastane Gulbis, kes kaotas Prantsusmaal teises ringis prantslasele Gael Monfilsile, kommenteeris pärast mängu, et praeguses tennisemaailmas pole piisavalt põnevust. «Tänasest tennisest puudub iseloom. Ma austan Rogerit, Rafat (Rafel Nadali- toim.), Novakit (Djokovici- toim.) ja Murray't, aga minu jaoks on nad kõik neljakesi igavad. Nende intervjuud on igavad. Tõesti, nad lihtsalt on ebahuvitavad,» rääkis Gulbis Prantsuse meediale.

Gulbise väitel alustas just Federer igava trendi loomist ja kõik teised läksid sellega kaasa. Šveitsi päritolu maailma edetabelis kolmandat kohta hoidev Federer tunnistas, et annab igavamaid intervjuusid tänu nende rohkusele.

«Saan aru, et meie intervjuud ei ole alati kõige põnevamad, aga see pole ainult meie, vaid ka süsteemi viga. Iga matši järel peame andma pressikonverentsi, ent samas sa ei saa kõigile öelda, kui sulle midagi ei meeldi, sest kuskil võib keegi solvuda. Seetõttu on kõik ettevaatlikud.»

Hetkel Prantsuse lahtistelt meistrivõistlustelt eemale jääv Murray tunnistas, et annab meelega ebahuvitavaid intervjuusid: «Ma proovin alati anda ausaid vastuseid, aga samas hoida neid ka pigem igavana, et ei peaks tegelema skandaalidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles