Vigastus ei luba Bradley Wigginsil Tour de France'i võitu kaitsta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Wiggins.
Bradley Wiggins. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa velotuuri mullune võitja Bradley Wiggins ei saa võimalust edu kaitsta, sest on hädas põlvevigastusega ja jääb tänavuselt tuurilt kõrvale.

Wiggins jättis hiljuti lõppenud Giro d'Italia ebaõnnestunud alguses järel pooleli ning tema paremat põlve vaevab Sky meeskonna teatel endiselt põletik, mis on tugevalt seganud tema treeningplaane. Wiggins kukkus ja vigastas põlve seitsmendal etapil, kuid katkestas tuuri külmetushaiguse tõttu.

«Ma ei saa soovitud moel treenida ja ma ei tõuse vajalikku vormi. Olen selle varemgi üle elanud, kui rangluu murdsin, ja ausalt öeldes on see lausa kergenduse, kui oled olukorraga leppinud ja tead, et ei pea enam vigastuse väljaravimisega kiirustama. Sean endale uued eesmärgid ja keskendun neile,» kommenteeris Wiggins väljaandele The Guardian. Mullu sai Wigginsist esimene britt, kes kuulsa velotuuri võitnud. Tänavu on Sky meeskonna liidriks tuuril aga Chris Froome ning Wiggins oleks plaanide kohaselt pidanud olema tema peamine abimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles