Liverpool: Luis Suarez ei ole müügiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez on tuntud kui mängija, kes liiga kergelt murule langeb.
Luis Suarez on tuntud kui mängija, kes liiga kergelt murule langeb. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpool teatas, et kuigi nende ründeäss Luis Suarez on avaldanud soovi klubist lahkuda, ei ole mees müügiks.

Suarez kommenteeris meediale, et sooviks hea meelega mängida Hispaanias näiteks Madridi Reali klubis ja seda eelkõige Briti meedia tõttu. Nimelt pole uruguilane rahul oma tulise käitumisega, mis on talle kaasa toonud korduvaid mängukeelde - veel praegugi kannab mees keeldu Chelsea palluri Branislav Ivanvovici hammustamise eest. Meedia kohtlemine on mehe sõnul rängalt mõjunud nii talle endale kui tema perele.

Liverpooli klubi ei ole aga huvitatud Suareze isiklikelt põhjustest ega taha mehest loobuda. «Luis Suarez ei ole müügiks. Ei Luis ega tema esindaja ei ole meile Luisi tunnetest rääkinud. Klubi toetab endiselt Luisi ja ootab, et ta täidaks oma lepingut,» kommenteerisid klubi esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles