Voskoboinikovi kübaratrikk murdis väravasajus Flora vastupanu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikovi (keskel) kolm väravat tõid Nõmme Kaljule tähtsa võidu.
Vladimir Voskoboinikovi (keskel) kolm väravat tõid Nõmme Kaljule tähtsa võidu. Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pidasid Kadriorus haarava vaatemängu Nõmme Kalju ja FC Flora, koduväljakul mänginud Kalju väljus pingelisest lahingust 4:3 võitjana.

Väravasadu algas juba 5. minutil, kui Tarmo Neemelo tsenderdus karistusala küljejoonelt kujunes tahtmatuks pealelöögiks ja maandus kõrge kaarega Marko Meeritsa valvatavas puuris. Peagi pidi Neemelo põlvevigastuse tõttu väljakult lahkuma, kuid teda asendanud Vladimir Voskoboinikov suurendas 35. minutil Kalju edu.

Vahetult enne poolajavilet suutis Flora siiski kaotusseisu vähendada, kui nurgalöögi järel sahistas väravavõrku Sander van de Streek. 60. minutil suurendas Voskoboinikov taas Kalju edu, kuid Sander Posti ja Albert Prosa kaks väravat kolme minutit sees tõid 69. minutiks taas tabloole viigi.

Siiski ei olnud Voskoboinikov enda viimast sõna öelnud - 81. minutil vormistas ta kübratriki ja tegi seisuks 4:3 Kaljule.

Sillamäe Kalev alistas samal ajal koduväljakul Jevgeni Kabajevi 75. ja 85. minuti tabamustest 2:0 FC Levadia. Kaks minutit enne normaalaja lõppu näitas kohtunik Jaan Roos punast kaarti Levadia poolkaitsjale Ilja Antonovile.

Kalju ja Levadia jagavad tabelis nüüd 34 punktiga esikohta, Flora on 28 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles