Puri siirdub Inglismaale: tase on seal korralik ja mänge on kõriauguni

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (vasakul)
Sander Puri (vasakul) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Sander Puri on lähedal lepingule Inglismaa tugevuselt neljandas liigas mängiva York Cityga. Mees ise on uue väljakutse eel positiivne ning peab Inglismaa tugevuselt neljanda liiga taset korralikuks.

«Inglismaal on isegi kuni viis liigat kõik professionaalsed, nii et tase on seal täitsa korralik, halb tase seal kindlasti ei ole, otsuse võtsin rahulikult vastu,» rääkis Puri Soccernet.ee-le. «Seal on väga suur liiga, 24 satsi ja hooajal 46 mängu, pluss karikamängud, nii et seal on mänge kõriauguni ja kui seal saab korralikult mänguaega ja nädalast nädalasse on kaks mängu, siis peaks sealt ka enesekindlus tulema.»

Uue klubiga käis suhtlus kiirelt ja kokkuleppele jõuti probleemideta: «See käis selle agendi kaudu, kes aitas mind Šotimaale ja kel on head kontaktid Briti saartel. Läks kiiresti jah, treener endise Põhja-Iirimaa treenerina natuke juba teadis mind. Selles mõttes on hea, et endal on ka parem, kui saad hooaja ettevalmistuse kaasa teha ja meeskonda sulanduda. Selles suhtes on praegu kõik hästi,» selgitas Puri.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles