Kangur ja Siena alistasid lõpuminutite thrilleris Taltsi ja Varese

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts (valges) ja Kristjan Kangur.
Janar Talts (valges) ja Kristjan Kangur. Foto: SCANPIX

Itaalia korvpallimeistrivõistluste poolfinaalis kohtusid omavahel Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschi ja Janar Taltsi Varese Cimberio.

Põneva kohtumise võitis lõpuks Siena, kes oli enamik mängust tagaajaja rollis, kuid viimase veerandiga suudeti kohtumine enda kasuks pöörata. Siena võidunumbrid olid 78:77. Kusjuures võidukorvi viskas Daniel Hackett sekund enne normaalaja lõppu vabaviskest. Siena juhib nüüd nelja võiduni mängitavat poolfinaalseeriat 3:1.

Võitjate poolel paistis Kristjan Kangur silma hea kaitsetööga ja ta viskas oma meeskonna kasuks neli punkti. Kokku viibis Kangur platsil 28 minutit. Tema arvele jäi ka neli lauapalli. Janar Talts sai platsil viibida kuus minutit, mille jooksul viskas kaks punkti.

Neljas veerand:

Siena - Varese 78:77

1,7 sekundit enne mängu lõppu teenis Hackett kaks vabaviset. Seis oli sellel hetkel 77:77 ning mees tabas kahest viskest ühe. Varese enam korvini ei jõudnud ning Siena asus seeriat 3:1 juhtima. Mängu domineerinud külalismeeskond mängis viimaste minutitega maha vahepeal kindlana tundunud võidu.

Kolmas veerand:

Siena - Varese 51:62

Poolaeg:

Siena – Varese 37:42

Kangur on mänginud kokku 13 minutit. Ta viskas neli punkti, võttis ühe lauapalli ja tegi kaks isiklikku viga. Talts sai mänguaega kolm minutit ja viskas selle aja jooksul kaks punkti. Ka Taltsi arvel on kaks viga.

Esimene veerand:

Siena – Varese 18:26

Kanguri viskas avaveerandil neli punkti, võttis maha ühe lauapalli ja tegi kaks isiklikku viga. Talts kuulub Varese koosseisu, kuid platsile pole veel saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles