Nurme sai Belgias hooaja tippmargiga kuuenda koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme (vasakul).
Tiidrek Nurme (vasakul). Foto: Liis Treimann

Tiidrek Nurme sai Beligas Oordegemi kergejõustikuõhtul 5000 meetri jooksus 6. koha Eesti kõigi aegade neljanda tulemuse ja tänavuse hooaja tippmargiga 13.37,65.

Jooksu võitis Itaalia esindaja Jamel Chabti 13.27,08ga, vahendab jooksuportaal.ee

Tiidrek Nurme sõnul hilines start pool tundi. «Stardijoonele tulid erinevad nimedega jooksjad kui  märgitud  stardiprotokollis. Mitmed nimekad jooksjad ilmusid alles viimasel minutil välja,» rääkis Nurme Jooksuportaalile. «Stardi magasin pisut maha, mistõttu kaotasin mõned sekundid esimesel kilomeetril. Esimesed jooksid sellega vahe sisse. Distantsi vältel vedasin oma gruppi ning püüdsin ükshaaval neid kinni, kes juhtgrupist välja pudenesid,» ütles Nurme, kes lõpetas viimase ringi 59 sekundiga. «Üldpildis olen võistlusega rahul, sest aeg tuli hea ning andis korraliku ülevaate tehtud tööst. Ootan põnevusega järgmist 5000 meetri jooksu, mis toimub Göteboris,» lisas jooksumees.

Nurme isklik rekord on 13.31,87, mille ta jooksis 2010. aastal. Selle tulemusega asub Nurme Enn Selliku ja Toomas Turbi järel Eesti kõigi aegade edetabelis 3. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles