Magus raskekaalupoks tulekul: Haye – Fury selgitavad sel aastal briti parima poksija

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye
David Haye Foto: SCANPIX

Endine WBA poksisarja raskekaalu MM-tiitli omanik läheb sel aastal ilmselt kokku Tyson Fury'ga. Just neid kahte meest peetakse praegu Suurbritannia parimateks raskekaalupoksijateks ja nii on meedia matši «Briti lahinguks» tituleerinud.

Haye teatas mais, et ta loobub vigastuse tõttu matšist Manuel Charr'iga ning eile jõudis avalikkuse ette, et ka Fury on oma järgmisest matšist Kubrat Puleviga loobumas. Seni on loobumise põhjus aga selgusetu.

Poksiringkondades aga sahistatakse juba nädalaid, et Haye – Fury matš leiab juba sel aastal aset ning nüüd spekuleeritakse ka võimalusega, et Fury leidis lihtsalt ettekäände, et Puleviga mitte poksida. Matš endise maailmameistriga saaks märksa enam tähelepanu ning edu võiks tähendada, et käeulatuses on ka emma-kumma Klitškoga poksimine.

Poksipromootor Frank Warren ütles eile briti meediale, et Haye – Fury matši läbirääkimised käivad ning tõenäoliselt leiab matš aset augustis, seotembris või oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles