Pistoriuse poolt tapetud Steenkampist ilmusid meediasse skandaalsed alastifotod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reeva Steenkamp
Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Veebruaris šokeeris maailma uudis, et kuulus paraolümpialane Oscar Pistorius tappis oma sõbratari Reeva Steenkampi. Juuni alguses algas Pistoriuse üle kohtuprotsess, mis jätkub augustis, kuid päev pärast kohtuprotsessi edasilükkamist ilmusid meediasse skandaalsed pildid poolalasti Steenkampist.

Fotoseeria lekkis USA meediasse kolmapäeval, päev pärast kohtuprotsessi algust. Fotograaf Garreth Barclay sõnul polnud fotod Pistoriuse silmadele, sest Steenkamp lasi need teha mõned kuud enne Pistoriusega suhtesse astumist. Väidetavalt olid must-valged väljakutsuvad fotod mõledud Steenkampi tollasele kallimale. «Me olime sõbrad ja ta palus mind, et ma teeksin need fotod. Ta pidi need andma oma poss-sõbrale,» rääkis Barclay Daily Newsile. «Ta tahtis midagi sensuaalset, pehmet ja kunstilist. Talle meeldisid need fotod väga.»

Fotod on tehtud 2012. aasta septembris, kuid Pistoriusega hakkas Steenkamp lähemalt suhtlema alles sama aasta novembris. Enne Pistoriust oli Steenkampi kallimaks Lõuna-Aafrika ragbimängija Francois Hougaard, kellega Steenkamp oma surmapäeval väidetavalt tekssõnumeid vahetas. Hougaard astub kohtus üles ka tunnistajana.

Vaata fotosid pildiseeriast, mis ei oleks tohtinud Pistoriuse silme alla jõuda

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles