Lelov: Flora läheb Reaali vastu hea tuju ja tugeva koosseisuga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Lelov.
Marko Lelov. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Täna kohtuvad Eesti jalgpalli karikavõistluste 1/64 finaalis tiitlikaitsja FC Flora ja neljandas liigas palliv FC Reaal. Flora peatreener Marko Lelov kinnitas enne mängu, et saadab platsile mitmed põhitegijad ja asjale lähenetakse heatujuliselt, kuid samas professioonaalselt.

«Ilus pidupäev. Neljas liiga võtab meid vastu ja neil on suur au seda teha. Ma arvan, et korraldus on huvitav ja me läheme kindlasti hea tujuga sinna mängima,» rääkis Lelov Flora TVle.

Omalt poolt näitab Flora üles viisakust ja lubab väljakule tuua väga heal tasemel meeskonna. «See on selline huvitav juhtum. Muidu saaks sellises olukorras ikka proovida mängijaid, kes pole nii palju mänginud, aga tegelikult tuleb hoopis päris tugev koosseis peale,» selgitas ta. « Sander Post, Seka NGuessan Jean-Eude Adou, Irakli Logua ja Sander van der Streek mängivad. Palju on põhikoosseisu mängijaid. Kuna me oleme professionaalne võistkond, siis me teeme seda asja ikka professionaalselt. Tuleme mängima nii, et sealt midagi ikka kaasa võtta oleks.»

Mäng algab täna kell 19.30 Kalevi Keskstaadionil. Mängu eel esitab FC Reaali hümni Laura Põldvere, keda saadab klahvidel Joel-Rasmus Remmel. Kõigile huvilistele on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles