Võitlus Ojamaa pärast: Lech püüdis Legiat viimasel hetkel üle trumbata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis Foto: SCANPIX

Šotimaa veebilehe STV Sport andmetel ei ole Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa siirdumine Poola valitseva meisterklubi Varssavi Legia ridadesse veel sugugi kindel. Postimehele teada olevatel usaldusväärsetel andmetel jätkab tema allkirja nimel võitlust ka tänavune hõbedaklubi Poznani Lech.

STV Spordi sõnutsi viibis Ojamaa täna küll Legias ja läbis seal meditsiinilise kontrolli, kuid sõna otseses mõttes viimasel hetkel lõi oma pakkumise lauale ka Lech, kes on püüdnud eestlast tema seniselt koduklubilt Motherwellilt juba kaks korda osta. Veebilehe väitel pakkus Poznan viimati Šoti klubile 200 000 eurot, kuid Legia oli valmis välja käima 300 000 eurot. Nüüd on Lech aga viimast korda rahakotirauad avanud, et eestlane siiski endale saada.

Ojamaa võib STV Spordi teatel allkirjastada lepingu Legiaga 24 tunni jooksul, kui Motherwell ei peaks Poznani uut pakkumist vastu võtma. Poola tippklubide vahelise rebimise keskmesse sattunud eestlase saatus peaks seega selguma homse päeva jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles