Taaramäe finišeeris Dauphine'l koos favoriitidega ja hoiab 7. kohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Prantsusmaal jätkuva kõrgetasemelise mitmepäevasõidu Criterium du Dauphine täna sõidetud kuuenda etapi võitis prantslane Thomas Voeckler (Europcar). Rein Taaramäe (Cofidis) lõpetas etapi koos teiste üldarvestuse favoriitidega peagrupis.

Voeckler kuulus 8-mehelisse jooksikute gruppi, mis 143 kilomeetri pikkuse etapi alguses peagrupist põgenes, vahendas Rattaprofid.ee. Lõpuosas läks jooksikute grupp pooleks ning võitja selgitati nelja mehe finišisprindis. Teravaima jalaga oli Voeckler, teise koha sai José Herrada (Movistar) ning kolmas oli Kevin Seeldrayers (Astana).


Peagrupp eesotsas Edvald Boasson Hageniga (Sky) kaotas nelikule 46 sekundit. Taaramäe finišeeris peagrupi keskel ja sai 29. koha.


Üldarvestuses tänane etapp esimeste seas muutusi kaasa ei toonud. Tuuri liidrina jätkab britt Chris Froome (Sky). Talle järgnevad kaks austraallast – teine on Richie Porte (Sky) ja kolmas Rohan Dennis (Garmin-Sharp). Taaramäe püsib jätkuvalt 7. kohal, liidrist maas 1.52.


Homme on velotuuril kavas 187,5 kilomeetri pikkune mägine etapp. Criterium du Dauphine lõpeb pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles