Rüütli Anierist: kui mängus end tõestada, siis polegi muud vaja

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Karli Saul

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier on nüüdseks A-koondises pidanud seitse kohtumist ja samal ajal on ta saanud kirja ka kolm väravat. Koondise peatreener Tarmo Rüütli leidis mängujärgselt ründaja kohta häid sõnu ning märkis, et Anierile võib ka edaspidi loota.

«Kui mängus end tõestad, siis polegi muud vaja. Noormees jätkaku samas vaimus – jälle üks korralik mäng kirjas,» tõdes Rüütli mängujärgselt, kuid märkis samas, et ründajate valik võib ikkagi sõltuda ka vastasest. «Tihtipeale sõltub valik vastase iseloomust. Mõnikord tuleb teha teistsuguseid valikuid. Variante igatahes on.»

«Vastas oli väga tugev ja soliidne meeskond. Tegemist oli väga tasavägise mänguga ja kokkuvõttes võib kindlasti rahul olla. Võit on võit ning loomulikult olen ma rahul, kui värav on löödud ja enda värav on puhas,» lisas Rüütli üldselt mängu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles