Levkoi Hollandi alistamise kohta: äge mäng oli!

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste korvpallikoondis sai laupäeval EM-valiksarjas teise võidu, kui 77:54 oldi üle Hollandist. 

Avapoolaja kaotasid eestlannad seejuures 30:34, kui mängiti maha 27:18 eduseis. «Äge mäng oli, ausõna!» oli peatreener Jaanus Levkoi mängujärgselt emotsionaalne. «Avapoolajal läksime veidi paanikasse, nemad kasutasid maa-ala pressingut ja jäime hätta. Aga rääkisime vaheajal ja teisel poolajal hakkasid asjad toimima.»

«Mina pabistasin selle kohtumise pärast palju, aga mängijad mitte. Aga Hollandi kohta võib tänase põhjal öelda, et jõuga ei saa alati, mõistust on ka vaja,» ütles Levkoi ja lisas: «kõiki tuleb kiita, kui mõnel ei tulnudki alguses välja, siis võistkonnavaim oli kõva.»

Reedel alistas Eesti 79:53 Luksemburgi ja homses viimases mängus minnakse vastamisi Kreekaga, kes avapäeval alistas Hollandi 61:59 ja täna Luksemburgi 80:68. Seega selgub grupist edasipääseja hoome, kui kohtuvad Eesti ja Kreeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles