Noor soomlane pakkus Kanada vormel-1 etapil suure üllatuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (vasakul) koos Sebastian Vetteliga.
Valtteri Bottas (vasakul) koos Sebastian Vetteliga. Foto: SCANPIX

23-aastane soomlasest vormel-1 piloot Valtteri Bottas oli eilse Kanada GP-etapi kvalifikatsioonis suurimaks üllatajaks, kui ta sõitis enda Williamsi masinal välja kolmanda tulemuse.

Tänavuse hooaja eel Williamsi rooli istunud Bottas ei ole senise kuue etapiga suutnud veel punktiarvet avada ja tema parimaks tulemuseks on Malaisia etapi 11. koht, kuid eilne kvalifikatsioon annab tänaseks kindlasti suuremaid võimalusi, kirjutab BBC Sport.

«Loomulikult olen ma rahul, kuid kvalifikatsiooni eest veel punkte ei anta. Tegemist on hea tulemusega. Loomulikult on ju võimalik olla veel kahe positsiooni võrra kõrgemal, kuid oleme saavutatuga rahul ja keskendume sõidule,» märkis Bottas.

«Kolmas koht on hea, kuid kokkuvõttes loeb vaid sõit. Võrreldes eelmiste sõitudega on sel korral siiski tunduvalt parem stardipositsioon. Oleme varasemalt punktikohale üsna lähedale jõudnud ja seega peaks sel korral olema punktide võtmiseks hea võimalus,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles