Kärla ralli võitis Timmu Kõrge Jari Latvala ees

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge.
Timmu Kõrge. Foto: Rando Aav/Rally.ee

Laupäeval, 8. juunil sõideti Saaremaal Kärla ralli, mis oli kokku kolme erineva võistlussarja etapp. Osalejaid oli kokku 36 ja päev pakkus väga põnevaid heitlusi kuni viimase katse viimaste meetriteni. Kärla ralli, mis oli Eesti autoralli karikavõistluste etapiks, võidu said Timmu Kõrge ja Kaido Kaubi (Mitsubishi Lancer EVO 9). Teisele kohale tõusid viimase katsega Jari Latvala ja Asko Sairanen, kellele oli see esimene start nende uue autoga, Mitsubishi Lancer WRC2.

Kärla ralli raames sõideti ka rallisprindi Eesti meistrivõistluste etapp. Nimelt oli ralli sees kolmel korral läbitud Oriküla katse rallisprindi kolmeks vooruks. Neljaveoliste autode arvestuses võitsid etapi Georg Gross ja Oleg Gross (Ford Focus WRC), teised olid Timmu Kõrge ja Kaido Kaubi ning kolmandad Jari Latvala ja Asko Sairanen. Kaheveoliste ralliautode arvestuses tuli võitjaks Reiko Lempu (Honda Civic Type-R), teine Raido Laulik (Nissan Sunny GTI) ja kolmandad Ago ja Kalle Ahu. Kaheveoliste sprindiautode arvestuses sai võidu Margus Jamnes (Lada 2108), Sport 2000 klassis kuulusid esikolmikusse Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk, Alex Forsström ja Jukka Jämsen ning Kenneth Sepp ja Raul Markus. Sport 1600 klassis said võidu Kristian Pints ja Erki Pints (Lada 2105).

Lisaks eelpool mainitud sarjadele oli Kärla ralli ka Eesti noorteralli-ja sprindi meistrisarja etapiks. Sport 2000 klassis olid võitjateks Rasmus Uustulnd ja Imre Kuusk, teised Sander Siniorg ja Annika Arnek ning kolmandad Alex Forsström ja Jukka Jämsen. Sport1600 klassis said võidu Kristian Pints ja Erki Pints.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles