San Antonio peatreener kaitses Jamesi kriitikute eest: ta teab teist kõigist rohkem

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: SCANPIX

Miami Heat on korvpalliliiga NBA finaalseerias San Antonio Spursi vastu 0:1 kaotusseisus ja leidub palju neid, kes kritiseerivad Miami liidri LeBron Jamesi mängu. James viskas avakohtumises 18 punkti, võttis maha 18 lauapalli ja andis 10 korvisöötu. Ta tegi 16 pealeviset, mida peetakse tema jaoks väheseks.

«Ta on täiskasvanud mees ja jagab korvpallimängu paremini kui teie kõik kokku,» sõnas San Antonio Spursi juhendaja Gregg Popovich pärast avamängu peetud pressikonverentsil. «Ta saab mängust aru. Kui ta söödab ja teie arvate, et ta oleks pidanud ise peale viskama, siis teie arvamus ei tohiks talle korda minna.»

James ise kommenteeris olukorda järgmiselt: «Ma tahan võita nii nagu iga mängija tahab võita ja ma teen kõik selleks, et mu meeskond võidaks. Ma ei saa muretseda, kui inimesed ütlevad, et oleksin pidanud tegema nii või naa,» rääkis ta.

«Kindlasti oli avamängus olukordi, kus oleksin saanud ja pidanud agressiivsemalt korvile minema, aga olen kindel, et mu meeskonnakaaslased viskavad järgmises kohtumises eemalt paremini, sest vastane tõmbab korvi alla hästi kokku,» lisas ta.

Seeria teine mäng peetakse täna öösel Miamis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles