Marko Albert saavutas Itaalias seitsmenda koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert
Marko Albert Foto: Dominik Hartmann

Eesti esitriatleet Marko Albert võistles täna Pescaras Ironman 70.3 sarja osavõistlusel, kus saavutas seitsmenda koha. Võitis kogenud sakslane Horst Reichel. Teise poodiumikoha hõivas Alessandro Degasperi Itaaliast ja kolmanda Manuel Küng Tšehhist.

Alberti sõnul jättis võistlusele oma pitseri stardieelsel õhtul alanud halb enesetunne, mis loodetavasti ei kujune tõsisemaks haiguseks. «See ei lubanud 100% pingutada. Võtsin võistlema minnes väikese riski, sest keha kurnamine võib muuta haiguse tõrjumise keerulisemaks. Samas pakkus mõõduvõtt hea võimaluse korjata punkte MM-ile kvalifitseerumiseks,» rääkis triatleet. Punktide kogumine just praegu oli vajalik, et vältida täiendavat võistlemist suvel – ajal, mil on plaanis valmistuda juba hooaja tähtsaimaks sündmuseks, Hawaii Ironman’iks.

«Järgmine start on juba kolme nädala pärast Austrias, Klagenfurt’is ning hea tulemuse korral kindlustan koha oktoobrikuisel MM-il,» lisas Albert.

Tänasel võistlusel tuli sportlastel läbida 1,9 km ujumist, 90 km rattasõitu ja 21 km jooksmist. Võitja Horst Reichel’i aeg oli 04:02:04. Albert kulutas distantsi läbimiseks 04:17:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles