Villemi avas Vormel-Renault 2.0 ALPS-sarjas punktiarve

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spa ringrada.
Spa ringrada. Foto: Erakogu

Vormel-Renault 2.0 ALPS-sarja etapil Spa ringrajal lõpetas Hans Villemi teise sõidu viiendana.

Villemi alustas mõlemat võistlussõitu kuuendalt kohalt. Laupäeval õnnestus tal avaringil neljandaks tõusta, kuid teisel ringil pääses Jakub Dalewski mööda. Seejärel võistlus peatati avarii tõttu ja kordusstart anti turvaauto tagant. Villemi hoidis esiti viiendat kohta, kuid kurvides tundus masinaga midagi lahti olevat ning lõpuks pääsesid mööda nii Guilherme Silva kui ka Kevin Jörg.

Finišilipp jäi eestlasel kahjuks nägemata, sest eelviimasel ringil lõhkes pidurdamisel üks tagarehv ja auto peatas alles rehvibarjäär. «Korraks lõi ikka silme eest mustaks!» sõnas Villemi, kes õnneks põrutas ainult jalga.

Pühapäeval sadas kerget vihma, kuid rada oli piisavalt kuiv ja kõik läksid starti slikkrehvidega. Villemi hoidis avaringidel kuuendat kohta ja ehkki Jörg hetkeks mööda pääses, taastas eestlane kiiresti endise seisu. Siis põrkasid tema ees kokku Silva ja Jegor Orudžev ning Villemi tõusis neljandaks. Lõpu eel lipsas siiski üks väike sõiduviga sisse ja Jörg tuli ikkagi mööda lasta ja tasuks viies koht.

Vormel-Renault 2.0 ALPS-sarja kokkuvõttes on Villemi hetkel 10 punktiga 14. kohal. Järgmine etapp sõidetakse 6.-7. juulil Itaalias Monzas. Aga juba kahe nädala pärast stardib Villemi Moskvas vormel-Renault 2.0 eurosarja etappidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles