David Beckham võib naasta Manchester Unitedisse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham Manchester Unitedi särgis.
David Beckham Manchester Unitedi särgis. Foto: SCANPIX

Läinud hooaja lõppedes jalgpallurikarjääriga lõpparve teinud Inglismaa jalgpallilegend David Beckham võib taasliituda oma endise koduklubi Manchester Unitediga, kui talle pakutakse tööd meeskonna saadikuna.

Inglismaa meedia andmetel on Unitedi ameeriklastest omanikud väga huvitatud, et Beckham hakkaks maailmas nende meeskonda esindama. Ühe allika väitel loodetakse sellest üle maailma suurt kasu lõigata. Beckhami töölevõtmise otsuse teeb lõplikult aga meeskonna endine peatreener Sir Alex Ferguson.

Beckham ise ütles pärast oma viimast mängu jalgpallurina, et ei tea oma tulevikuplaanidest midagi. Võib ainult arvata, et tööpakkumistest tal puudust ei tule. Viimasel nädalal on spekuleeritud, et ta võib naasta ka jalgpalliväljakule, sest India jalgpalliliigas pakutakse mehele kahe kuu pikkuse lepingu eest üle miljoni naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles