Video: Hundi meeskonnakaaslane vahistati, kuna lõi teda rünnanud naisterahvast

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Jones (24) Cincinnati Bengalsi särgis
Adam Jones (24) Cincinnati Bengalsi särgis Foto: SCANPIX

Margus Hundiga samas meeskonnas mängiv ameerika jalgpallur Adam «Pacman» Jones arreteeriti, kuna lõi teda õllega visanud naist näkku. Cincinnati Bengalsi mängumees ise ütleb, et kaitses ennast.

«Mind arreteeriti just enda kaitsmise eest. Ma ei lase sellel end purustada ega muuta seda, mille nimel ma olen kõvasti töötanud,» kirjutas mees Twitteris. Ka klubi kinnitas mehe arreteerimist.

Jones lõi öösel ühe baari ees naisterahvast käega näkku ning väidetavalt tekitas tema löök ka vigastusi. Jonesi agendi sõnul pöördusid kaks naisterahvast sportlase poole ja tahtsid temaga koos pilti teha, kuid Jones keeldus. Seepeale viskas üks naisterahvas meest õllepudeliga, mille peale Jones vastas lahtise käelöögiga näopiirkonda. Agendi sõnul kinnitavad paljud pealtnägijad Jonesi sõnu. Lisaks jäi intsident ka videole.

Agent lisas veel, et kui tegemist oleks olnud kellegi teisega, siis poleks teda ilmselt isegi vahistatud. Jonesil on ka varem politseiga kokkupuuteid olnud, sest oli 2007. aastal seotud Las Vegase ööklubi juures toimunud tulistamisega.

Intsident toimub video esimese minuti juures:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles