Rammo jätkab Sail for Gold regatti 11. kohalt

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Riina Ramst

Suurbritannias Weymouth'is toimuval Skandia Sail for Gold regatil, mis on ühtlasi EUROSAF meistrite karikasarja kolmas etapp, on Karl-Martin Rammo kahe võistluspäeva kokkuvõttes 11. kohal.

Võistluse teine päev algas esimesele sarnaselt vaikse, 2-3 m/s puhunud tuulega, mis päeva edenedes kasvas kiiruseni 4-5 m/s ja lubas kõik kavakohased sõidud ära pidada.

Laser Standard paadiklassis võistleva Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sõnul oli tegemist raske päevaga keerulistes vaiksetes oludes: «Kuue tunni sisse mahutati neli sõitu, olgugi et hommik algas kaldal ootamisega. Esimeses sõidus olin ilmselt liiga innukas väga hästi sõitma ja sain kahjuks hoopis valestardi. Teine ja kolmas sõit aga läksid normaalselt, püsisin pidevalt juhtgrupis. Kohad olid 8 ja 6. Viimases sõidus sain väga hea stardi, kuid suutsin konservatiivsust taga ajades paraku keskele tuuleauku sõita ja mõlemad nurgad said minust mööda. Üleval märgis olin tagaotsas ning finišeerisin 23ndana. Kokku olen hetkel 11ndal positsioonil. Teisipäevaks lubab veidi rohkem tuult, mis loodetavasti on mulle kasuks.»

Liidrikohal asetseb Laseril endiselt Uus-Meremaa purjetaja Sam Meech.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles