Suarez vastase hammustamisest: silme eest läks mustaks, ma ei teadnud, mida teen

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez hammustamas Branislav Ivanovici.
Luis Suarez hammustamas Branislav Ivanovici. Foto: Youtube

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli ründaja Luis Suarez hammustas hooaja lõpu eel Chelsea kaitsjat Branislav Ivanovici ja sai selle eest kümne mängu pikkuse mängukeelu. Nüüd põhjendas Uruguay koondislane oma tegutsemist.

«Ma tean, et tegin selles intsidendis valesti – see oli minu viga, ta ei teinud minu vastu tegelikult mitte midagi. Ma olin vihane, et mängisin käega palli ja minu vastu anti penalti,» rääkis ta kodumaa meediale. «Mul läks silme eest mustaks ja ei teadnud, mida teen. Ma ei suuda oma käitumist seletada, kuid mul on kahju.»

Suaerzi sõnul oli meedia ja inimeste vastukaja tema tegutsemisele liiga pahatahtlik. «Inimesed võivad olla väga õelad – reaktsioon sellele oli uskumatu.»

Ta lisas veel, et soovib tulevikus mängida koos Cristiano Ronaldoga. See andis hoogu juurde kuulujuttudele, mis seostavad meest Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles