Skandaalne Mario Balotelli võtab naise, kihlasõrmus maksis ulmesumma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli koos modellist tüdruksõbra Fanny Robert Negueshaga.
Mario Balotelli koos modellist tüdruksõbra Fanny Robert Negueshaga. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallimaailma üks skandaalseimaid kujusid Mario Balotelli on tegemas oma elu ühte kõige tähtsamat sammu – nimelt hakkab 22-aastane ründaja abielluma.

Kuus kuud tagasi selgus, et Balotelli on suhtes Fanny Negueshaga ja nüüd kõigest pool aastat hiljem haktakse jõudma abielusadamasse.

«Nad on ka varem abiellumisest rääkinud, kuid seekord on sellel tõsi taga. Balotelli palus Neguesha endale naiseks, ta võttis pakkumise hea meelega vastu. Nad lähevad nüüd koos puhkusele ja hakkavad pulmadeks valmistuma,» rääkis allikas The Sunile.

Kihlasõrmuse peale kulutas Balotelli rohkem kui 100 000 naela.

Mõni aeg tagasi läks paar tülli, kui Balotelli esines meedias üsna veidra avaldusega. «Kui Madridi Real suudab Meistrite liigas kaotusseisust välja tulla, siis luban oma tüdruksõbral nende kõigiga magada,» ütles ta Meistrite liiga poolfinaalide ajal. Paistab, et nüüd on lõplikult ära lepitud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles