Detroit Pistons sai uue peatreeneri

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurice Cheeks
Maurice Cheeks Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA üks viletsamaid klubisid Detroit Pistons nimetas esmaspäeval uue peatreeneri, kui käed löödi Oklahoma City Thunderi senise abitreeneri Maurice Cheeksiga.

«Ta on võitnud mängijana NBA tiitli, tegutsenud kahes NBA finaalis abitreenerina ja treeninud mõndasid liiga lootustandvamaid noormängijaid,» tutvustas uut peatreenerit Pistonsi legendaarne tagamängija ja praegune klubijuht Joe Dumars.

56-aastane Cheeks võitis NBA tiitli 1983.aastal Philadelphia särgis. Aastatel 2001-2005 töötas ta Portland Trail Blazersi ja aastatel 2005-2008 Philadelphia peatreenerina. Viimased neli hooaega maitses ta Oklahomas abitreenerileiba, kirjutab basket.ee.

Detroit Pistons võitis 2004. aastal NBA meistritiitli, kuid viimased aastad on esinetud alla igasugust arvestust. Neljal viimasel hooajal play-off mängudelt eemale jäänud klubi jäi tänavu idakonverentsis alles 11. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles