Madridi Real maksab Gareth Bale’i eest maailmarekordilise summa?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale oli lõppenud hooajal suurepärases hoos.
Gareth Bale oli lõppenud hooajal suurepärases hoos. Foto: SCANPIX

Tottenhami jalgpalliklubi tähtmängijat Gareth Bale’i on viimasel ajal pidevalt seostatud Madridi Realiga ja Reali president Florentino Perez on isegi märkinud, et Bale on sündinud kandma Madridi klubi särki. Viimastel päevadel on antud teema koha pealt taas Perez sõna võtnud ja oma arvamuse on välja öelnud ka Reali spordidirektor Zinedine Zidane.

Räägitud on ka võimalikust üleminekusummast ja viimasel ajal on kõige enam kõlama jäänud summa 100 miljonit eurot, mis tähistaks ühtlasi ka üleminekuturul maailmarekordilist summat. Praegune tippmark kuulub samuti Realile, kui 2009. aastal maksti Cristiano Ronaldo eest Manchester Unitedile 93 miljonit eurot.

«Bale’ist rääkimine ei ole üllatav. Sellise hooaja järel pole ime, et teda seostatakse Euroopa suurklubidega. Kui kellelgi õnnestub Bale endale meelitada, siis selleks on vaja suurt summat ja võib olla tuleb isegi maksta maailmarekordiline summa,» tsiteeriti eile rahvusvahelises meedias Zidane’i.

«Selliste mängijate eest, kes suudavad ise tulu toota, võib maksta suuri summasid,» teatas aga Perez Marca’le. «Samas ei taha me avalikult Bale’ist väga palju rääkida, kuna Tottenham on sõbralik klubi ja sellest rääkimine ärritab neid. Tunnen nende esimeest ja sellised asjad talle ei meeldi.»

Lisaks Bale’ile on Realiga seostatud ka Uruguay koondise ründajaid Luis Suarez’t ja Edinson Cavanit, kes praegu kuuluvad vastavalt Liverpooli ja Napoli ridadesse. «Mängijate valimisel on meie latt väga kõrgel, kuid keegi liitub meie klubiga kindlasti,» lisas Perez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles