Gunnar Klettenberg alustas Venemaa turneed kõrgete tulemustega

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Bingo
Gunnar Klettenberg ja Bingo Foto: Külli Tedre

Venemaal võitlusturneed tegev ratsutaja Gunnar Klettenberg saavutas Moskva lähistel Konakovos CSI2* tasemel peetud takistussõiduvõistlusel mitmeid auhinnalisi kohti.

Klettenbergi parimaks tulemuseks oli Konakovo võistluse avapäeval 145 sentimeetri kõrguste takistustega puhtusele ja kiirusele peetud Longines ranking sõidus hobusel Bingo saavutatud teine koht. Võistluse võitis venelane Vladimir Tuganov hobusel Bluebuster. Teised auhinnalised kohad saavutas Klettenberg hobusel Adelheid, kellega oli viies 135 sentimeetri kõrguses sõidus, kuues reedeses 145-sentimeetrises parkuuris ning kaheksas pühapäevases keskmise ringi 140-145 sentimeetri kõrguste takistustega sõidus.

GP-võistluses, mille kõrguseks oli 145 sentimeetrit, osales Klettenberg hobustel Bingo ja L.B. Carnaval La Silla, kuid seekord paraku parimate kohtade jagamisel ei osalenenud. Ümberhüpetele pääses seitse paari 34 startija hulgast. Parima tulemuse sõitsid välja Anna Gromzina ja Pimlico. Teisena lõetasid Andrius Petrovas ja Sandro Star 5, kes võitsid ka tänavuse Ruila Kevadtuuri esimese nädalavahetuse grand prix sõidu. Kolmas oli Lätit esindanud Kristaps Neretnieks hobusega Continue.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles