Esna uus klubi on Narbonne, Pupart sõlmis lepingu Rennes'iga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna
Sten Esna Foto: volley.ee

Eile selgus, et tuleval hooajal teenib Prantsusmaa kõrgliigas leiba kolm Eesti võrkpallikoondislast.

Juba varem oli teada, et temporündaja Raimo Pajusalu siirdub Rennes'i Volleysse, nüüd on kindel, et temale läheb sinna seltsiks ka nurgaründaja Keith Pupart, vahendab volley.ee.



Kolm eelmist hooaega Rennes'i Volleys veetnud libero Sten Esna sõlmis aga lepingu teise Prantsuse Pro A klubi, 14 meeskonna seas eelviimase koha saanud Narbonne'i Volleyga.



Sealne meistriliiga suureneb teatavasti 16 meeskonnani. Võimalik, et Narbonne'is jätkab ka hooajal 2001/2002 Pärnus mänginud Bulgaaria temporündaja Viktor Šaraliev.



Rotterdamis lõppenud MM-valikturniiril ebastabiilselt tegutsenud Esna tõusis statistika põhjal parimaks servi vastuvõtjaks 57,35 protsendiga, edestades lätlast Austris Stalsi (49,33) ja hollandlast Jeroen Trommelit (48,98).



Eelmise hooaja Olsztyni AZS-is (Poola) veetnud Soome koondise nurgaründaja Olli Kunnari allkirjastas kontrahti Kreeka meistri Pireuse Olympiakosega.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles