Piinlik: jalgpalli sünnimaa jäeti U21 EMil nulli peale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli mängijad väravat tähistamas
Iisraeli mängijad väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Inglismaa U21 jalgpallikoondis kaotas Euroopa meistrivõistlustel alagrupiturniiril kõik kolm kohtumist.

Varem Itaaliale ja Norrale alla jäänud Inglismaa kaotas täna alagrupi viimases mängus 0:1 võõrustajale Iisraelile. Kohtumise ainsa värava lõi Ofir Krieff 90. minutil.

Ometi ei aidanud iisraellasi tänane võit alagrupist edasi. Itaalia ja Norra mängisid täna 1:1 viiki ning edenesid mõlemad poolfinaali. Alagrupist edasipääsenute omavahelise matši mõlemad väravad löödi seejuures kohtuniku antud üleajal.

Esimesel üleminutil viis vahetusest sekkunud Stefan Strandberg Norra penaltist juhtima, neljandal üleminutil tõi samuti vahetusest sekkunud Andrea Bertolacci tabloole viigi.

Alagrupi võitis Itaalia 7 punktiga. Itaallastele järgesid Norra 5, Iisrael 4 ja Inglismaa 0 punktiga.

Inglismaa jalgpallis võib U21 koondise masendav tulemus kaasa tuua muudatusi. Juba turniiri eel kritiseeris meedia Inglismaa jalgpalli tervikuna, kuna välismängijate sissevooluga Premier League'i ei saa inglaste enda noored vajalikku mänguaega.

Homme mängitakse B-alagrupi viimane voor, kui vastamisi lähevad Hispaania ja Holland ning Venemaa ja Saksamaa. Selles alagrupis on edasipääsejad aga selged – hispaanlastel ja hollandlastel on kahe vooru järel koos kuus, venelastel ja sakslastel null punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles