Puri värava tähistamisest: mulle meeldib golf

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Kõrgõzstani jalgpallikoondised mängisid 1:1 viiki.
Eesti ja Kõrgõzstani jalgpallikoondised mängisid 1:1 viiki. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise 1:1 viigimängus Kõrgõzstani vastu lõi eestlaste värava Sander Puri, kes oli täpne esimese poolaja teisel lisaminutil, kui ta saatis palli peaga väravasse.

«Pall oli kasti mõeldud ja kukkus mulle pea peale. Läks sisse,» tõdes Puri, kes näitas ennast ääre peal tegutsedes heast küljest. «Iga mäng on tahtmine hästi mängida. Täna ei olnud vastane kõige kõrgema tasemega.»

Väravat tähistas Puri üsna omapäraselt, kui ta imiteeris nurgalipu juures golfilööki. «Mulle meeldib golf ning mängin vabal ajal. Mingit kindlat plaani ei olnud ja tuli lihtsalt selline mõte,» märkis Puri, kes kahetses, et eestlastel ei õnnestunud täna rohkem väravaid lüüa. «Võitu ei tulnud ja viigiga ei saa rahul olla. Rünnakul võimalusi ju oli, kuid need jäid realsieerimata – viimane käik jäi puudu.»

Puri klubikarjäär on jätkumas nüüd Inglismaal, kus ta hakkab esindama tugevuselt neljanda liiga klubi York City’t. «Ülehomme lähen sinna arstlikku kontrolli ja lepingut vormistama. Selles suhtes on asi kindel, et kõik on kokku lepitud. Tegemist oli kõige konkreetsema pakkumisega ja tahtsin jõuda mõne klubiga kiiresti kokkuleppele, et teha korralikult kaasa ka hooajale eelnev ettevalmistus,» lisas Puri. «Halb tase seal kindlasti ei ole. Eks alati on ikka siht kõrgemale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles