Algkoosseisus alustanud Rimo Hunt: ei näe põhjust kurtmiseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (nr. 20) Eesti koondise särgis.
Rimo Hunt (nr. 20) Eesti koondise särgis. Foto: Liis Treimann

Eelmisel nädalal Eesti jalgpallikoondise eest maavõistlusmängus Valgevene vastu koondisedebüüdi teinud Rimo Hunt alustas tänast matši Kõrgõzstani vastu algkoosseisust ning ütles, et kokkuvõttes jääb rahvusmeeskonna eest tehtud esitustega rahule.

Kui Valgevene vastu mängides sai Hunt platsile 40. mänguminutil, siis täna usaldas peatreener Tarmo Rüütli mehele algkoosseisu koha. «Algkoosseisust on lihtsam peale minna, saab paremini rütmiga kaasa. Olen koondisekogemusega väga rahul, see on minu jaoks suur kogemus, ei näe põhjust, et kurtma peaksin,» jäi 27-aastane Levadia mängumees oma debüüdiga rahule.

Nii tänase 1:1 viigi kui viimase kahe nädala jooksul peetud kolme maavõistlusmängu kohta arvas Hunt, et koondisel on nii positiivseid kohti kui puudujääke: «Võitlustes ja kiirusega pealeminekutes pole probleeme, pigem kokkumängus.»

Enda tuleviku kohta kommenteeris Hunt, et esmalt tuleb hooaeg koduklubiks olevas Levadias lõpuni mängida ning siis saab edasi mõelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles