Olümpiamängude ajaloo edukaim sportlane narrib avalikkust

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps
Michael Phelps Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal Londoni OMi järel karjääriga lõpparve teinud olümpiamängude ajaloo edukaim sportlane  Michael Phelps annab pidevalt vihjeid enda võimaliku comeback’i kohta.

Juba mitu nädalat on meedias sahistatud, et ameeriklane plaanib Rio OMiks kindlasti tippsporti naasta. Ka erinevad tundmatuks jääda soovivad allikad on seda kinnitanud, kuid nende usaldusväärsuses on tihti põhjust kahelda.

Küll aga saadab Phelps ise õrritavaid sõnumeid. Üsna hiljuti postitas ta Twitterisse pildi oma kassist. Selles poleks midagi kummalist, kui taustal polnuks ujumislegendi arvuti, milles olid lahti Rio lennupiletite hinnad.

Nüüd postitas Phelps Twitterisse pildi, kus ta seisab stardipukil ning tema kõrval on näpunäiteid jagamas treener Bob Bowman.

USA Today blogis ollakse veendunud, et Phelpsil on avalikkuse närvidega mängimisest tekkinud hasart ning tegelikult ei oska keegi ennustada, kas ta naaseb või mitte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles