Aasia rikaste uus lõbu: pankurite oksjonil müüakse lihast ja luust vormelisõitjat

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1
Vormel-1 Foto: SCANPIX

Aasiarikaste seas võib tekkida uus trend. Rikaste kunstiväärtuste kokkuostmine pole ammu enam mingi uudis, kuid et müüki pannakse lihast ja luust vormelisõitja, on midagi päris uut, kirjutab Financial Times.

Aasia Pankurite Klubi paneb Hong Kongis toimuval oktsjonil müüki 22-aastase vormelisõitja Dan Wellsi. Et suurettevõtjad toetavad vormelisarju, pole mingi uudis, kuid oksjonil pole varem inimest müüdud.

Inglismaa päritolu Wellsi eesmärk on pääseda Jaapani F3 sarja ning kaugema sihina on ta seadnud vormel-1 sarja. Enne oksjonit on investoritel võimalik juuni keskel Wellsiga kolmel korral kohtuda.

«Meie liikmed investeerivad peaaegu iga päev kõigesse alates kaevandustest lõetades kinnisvaraga, kuid vormelisõitjatesse investeerimine on midagi uut ja põnevat,» kommenteeris Aasia Pankurite Klubi tegevjuht Kingston Lai.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles