Staaridekolmik säras ja Miami Heat viigistas NBA finaalseeria seisu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade.
Dwyane Wade. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA finaalseeria seis on 2:2 viigis, kuna Miami Heat alistas neljandas kohtumises võõrsil 109:93 San Antonio Spursi.

Kolmandas mängus saadud ülisuure kaotuse järel oli taas tasemel Miami meeskonna tähtedekolmik. LeBron James arvele jäi resultatiivseimana 33 punkti ja 11 lauapalli, Dwyane Wade kogus 32 punkti, kuus lauapalli, neli korvisöötu ja kuus vaheltlõiget. Chris Bosh lisas samuti 20 punkti ja võttis 11 lauapalli.

Miamil õnnestus edukalt nullida Spursi võtmemängija Tony Parker, kes viskas avapoolajal 15 punkti, kuid jäi teisel nullipoisiks. Lisaks ka üheksa resultativset söötu andnud Parker oli sellegipoolest Spursi paremuselt teine korvikütt, Tim Duncan tõi kodumeeskonnale 20 punkti. 18 pallikaotust teinud Spursi poolel ei saa kuidagi oma mängu käima ka Manu Ginobili - väljakult seekord vaid ühe viske tabanud argentiinlase arvele jäi kõigest viis punkti.

Seeria viies mäng peetakse ööl vastu esmaspäeva taas San Antonio kodusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles