Barcelona president: Valdes mängib meie eest veel ühe aasta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona väravavaht Victor Valdes.
FC Barcelona väravavaht Victor Valdes. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi president Sandro Rosell teatas klubi hooaega kokkuvõtval pressikonverentsil, et pikaaegne esiväravavaht Victor Valdes ei lahku siiski suvel, vaid mängib Kataloonia suurklubi särgis veel ühe hooaja.

Valdes, kellel leping Barcelonaga lõpeb järgmisel suvel, on keeldunud seda pikendamast ning teatanud oma kindlast soovist klubi vahetada. 31-aastane Valdes oli vahepeal väga lähedal liitumisele sel suvel hulgaliselt suuri oste sooritanud AS Monacoga, kuid nüüd näib, et sellest tehingust siiski asja ei saa.

«Victor Valdesi esindaja ütles ametlikult meie spordidirektorile Andoni Zubizarretale, et Valdes mängib meil lepingu lõpuni. Meil on ülimalt hea meel, et ta ka järgmiseks aastaks meiega jääb,» lausus Rosell Eurospordi teatel. Samas otsib Barcelona Valdesile ikkagi pikemas perspektiivis asendajat, kuna klubi teine väravavaht Jose Manuel Pinto on juba 37-aastane.

Tänavu suvel meeskonda juba Brasiilia supertähe Neymariga tugevdanud Roselli sõnul on veidi vara teistest ostudest rääkida. «Usun, et muretseme veel paar mängijat. See sõltub aga ka sellest, kas keegi plaanib lahkuda,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles