Maikuu parimateks tunnistati Voskoboinikov ja Bondarenko

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov (keskel).
Vladimir Voskoboinikov (keskel). Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpalli meistriliiga maikuu parimaks treeneriks tunnistati Valeri Bondarenko (Narva JK Trans) ja parimaks mängijaks Vladimir Voskoboinikov (Nõmme JK Kalju).

Trans teenis Bondarenko käe all mais 13 punkti ning tõusis tabeli põhjast arvestatavaks jõuks. Muuhulgas alistas Trans mulluse meistri Nõmme JK Kalju 2:0.

Kalju ründaja Vladimir Voskoboinikov valiti mais mitmel korral mängu parimaks, 31. mai matšis Floraga lõi ta kolm väravat ja aitas Kalju väärtusliku 4:3 võiduni.

Esiliigas tunnistati parimaks treeneriks Jõhvi FC Lokomotiviga liidrikohal jätkav Viktor Nesterenko ning parimaks mängijaks Raido Leokin mais edukalt esinenud Tallinna FC Flora duublist. Esiliiga B tasandil valiti mitmel korral mängu parimaks FC Elva pallur Jürgen Kuresoo, kes teenis ka kuu parima tiitli. Parimaks treeneriks tunnistati Esiliiga B tasandil HÜJK Emmaste juhendaja Marko Pärnpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles