Vaid 39 minutiga võidu võtnud Federer palus vastaselt vabandust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer.
Roger Federer. Foto: SCANPIX

Maailma kolmas reket Roger Federer korraldas Halle tenniseturniiri veerandfinaalis sakslase Mischa Zverevi (ATP 156.) vastu tõelise jõudemonstratsiooni, loovutamata vastasele geimigi.

Federer sai 6:0, 6:0 võidu kätte vaid 39 minutiga ning vabapääsmega turniirile jõudnud Zverev võitis kogu kohtumise jooksul kõigest 22 punkti. Federer asus avasetti 3:0 juhtima kõigest kuue minutiga ning Zverev ei saanud matši peale ainsatki murdepalli.

Endale omaselt jäi šveitslane mängu järel härrasmeheks, ilmutades võidu üle koguni piinlikkust. «Palun Mischalt vabandust. Mulle ei meeldi niimoodi võita. See tekitab õigupoolest natuke ebamugava tunde,» lausus Federer turniiri kodulehele.

Halles varem viis korda võidutsenud šveitslane on karjääri jooksul vaid korra varem 6:0, 6:0 võidu kirja saanud – 2005. aastal alistas ta Šanghais sama tulemusega Gaston Gaudio. Halles on tema poolfinaalivastaseks Tommy Haas või Gael Monfils.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles