Modric: Bale peaks Tottenhamist lahkuma ja Realiga liituma

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luka Modric (vasakul) ja Gareth Bale vastavalt Horvaatia ja Walesi koondiste särkides. Mehed on omal ajal koos mänginud Tottenhamis ja nüüd sooviks Modric, et Bale järgneks talle Madridi.
Luka Modric (vasakul) ja Gareth Bale vastavalt Horvaatia ja Walesi koondiste särkides. Mehed on omal ajal koos mänginud Tottenhamis ja nüüd sooviks Modric, et Bale järgneks talle Madridi. Foto: SCANPIX

Endine Tottenham Hotspuri mängumees ja praegu Madridi Reali ridadesse kuuluv poolkaitsja Luka Modric avaldas, et tema endine klubikaaslane Gareth Bale peaks ette võtma sama teekonna ja liituma Madridi klubiga.

Viimasel ajal on räägitud, et Real võib Bale’i eest maksta ligi 100 miljonit eurot ja Modric usub, et Walesi koondise väle mängumees sobiks nende tiimi suurepäraselt.

«Ta annab meeskonnale palju juurde. Ta on just sellist tüüpi mängija, kes aitaks teha meeskonnal sammu edasi,» rääkis Modric Marcale. «See on minu jaoks keeruline olukord, kuna ma ka ise mängisin Tottenhamis. Võib öelda, et oleme sõbrad ja ta on erakordne mängija. Seda võin ma garanteerida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles