Endine Dortmundi mängija: meie treener oli rumal

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Santana.
Felipe Santana. Foto: SCANPIX

Dortmundi Borussia jalgpallimeeskonna endine mängija Felipe Santana avaldas arvamust, et meeskonda juhtinud peatreener Jürgen Klopp käitus maikuise Meistrite liiga ajal valesti, kui lubas Mario Götzel pärast vigastust liiga kiirelt treeningutele naasta.

21-aastane Götze sai vigastada Madridi Reali vastu mängitud poolfinaalseeria teises kohtumises, mille Hispaania klubi võitis 2:0. Ligikaudu kuu aega hiljem oli Götze Meistrite liiga finaali eel aga tagasi treeningul, kuid see süvendas vigastust.

«Meie treener oli rumal. Mario tundis mängus Reali vastu valu jalas ja ta viidi Müncheni haiglasse. Kui ta sealt tagasi tuli, lubas treener tal kohe treenida. Ta ei oleks pidanud seda tegema,» rääkis Santana ESPNile.

Götze jätkab järgmisel aastal Müncheni Bayernis, kuigi vigastuse tõttu ei saa ta kaasa teha hooajaeelseid ettevalmistusi. Santana vahetas samuti klubi ja mängib nüüd Schalke ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles