Korjus sai Valencias kuuenda koha ja kerkis kokkuvõttes neljandaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Koiranen Motorsports

Kevin Korjus sai Valencias peetud GP3 vormelisarja etapi teises sõidus 6. koha.

Korjus tõusis stardiga viiendaks, langes avaringidel taas kuuendaks ning pidas viimastel ringidel kulunud rehvide kiuste kõva võitlust avasõidu kahe esimese mehe Conor Daly ja Facu Regaliaga. Viimase ringi alates langes eestlane hetkeks koguni seitsmendale kohale, kuid pareeris järgmises kurvis konkurentide rünnakud osavalt ning tuli üle lõpujoone ikkagi kuuendana.

Sõidu võitis rumeenlane Robert Visoiu (Arden), teine oli Korjuse meeskonnakaaslane Koiraneni tiimist Aaro Vainio ja kolmas taas Ardeni meeskonnas sõitev Carlos Sainz juunior.

Saraj üldarvestuses kerkis sarja avaetapi järel viiendal kohal olnud Korjus neljandaks, tal on nüüd 37 punkti. Juhib Tio Ellinas 55 punktiga, talle järgnevad Daly 51 ja Vainio 43 punktiga.

GP3 sarja järgmine etapp peetakse juba kahe nädala pärast 29. ja 30. juunil, kui koos vormel-1 autodega sõidetakse Silverstone'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles