Iker Casillas: harjusin pingipoiss olema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas taas mänguväljakul.
Iker Casillas taas mänguväljakul. Foto: SCANPIX

Hispaania koondise väravavaht Iker Casillas alustas eile Brasiilias toimuval Konföderatsioonide karikal kohtumist Uruguai vastu algkoosseisust. Koduklubis oma peatreeneri poolt pikaks ajaks pingile jäetud Casillas tunnistas, et pole enam harjunud kohe mängu sekkuma.

Madridi Reali klubi põhiväravahikohuseid täitnud Casillas sai hooaja keskel vigastada ja sellest ajast saadik peatreener Jose Mourinho enam meest ei kasutanud, seda isegi pärast Casillase tervenemist.

«Ma lähen sellele turniirile teistmoodi. Kui sa ei ole tükk aega mänginud, siis see ei ole sama nagu nendel meeskonnakaaslastel, kes on kogu aeg mänginud. Olen olnud ebasoodsas seisus, sest pole umbes viimased neli kuud mänginud,» rääkis Casillas Hispaania väljaandele Marca.

«Selle aja jooksul ma harjusin ära, et ei kuulu enam Madridi Reali algkoosseisu. Ma tahan kasutada võimalust ja näidata klubi juhtidele ning meeskonnakaaslastele, et väärin seda võimalust. Ma olen õnnelik, et saan siin viibida. See turniir aitab paika panna seda, kuidas asjad järgmisel hooajal kujunema hakkavad,» lisas Casillas.

Hispaania alistas eile Uruguai 2:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles